PAPRIKASUPPE + URTESMØR FRA URDIHUSET= «ÅRETS SMAK 2012»
Suppe har lenge vært en populær rett å servere. Noen hevder
den er på vei ut av trendbildet. Det var likevel suppe som slo an hos juryen i
fjor. Urdihuset stakk nemlig av med seieren for «Årets smak» da de
serverte sin velregisserte paprikasuppe med hjemmelaget urtesmør og flettebrød
til. Juryen bestod av Linda Marie Szücs, Andreas Engesvik, Melissa Hegge og
Anniken Zahl Furunes. Suppen gav en eksplosjon av gode smaker for våre
nysgjerrige og observante smaksløker, påpekte jury. De noterte seg at suppen
nok bestod av gode råvarer og en spennende kombinasjon av utsøkte
ingredienser. I hard konkurranse med
flere andre aktører som for eksempel kvalitetssikre Colonialen, var det ekstra kjekt å stikke av med denne
tittelen, fastslår Janne og Cecilie fra Urdihuset. Tilleggskriterier for
juryens avgjørelse var atmosfære og kundetekke, noe Urdihuset fikk topp score
på. Så var heller ikke peanøttkaken å forakte for de aller mest søtfrelste i
juryen.
Hurra hurra for suppe og urtesmør! Lykke til med alle høstens smaker Urdihuset!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar